Internetbeleidsbeheer gebruiken

Internetbeleidsbeheer controleert acties van gebruikers op de lokale computer en het internet. U kunt Internetbeleidsbeheer niet alleen gebruiken om de toegang tot internetbronnen en programma's te beperken, maar ook om rapporten over de activiteiten van gebruikers te bekijken.

Internetgebruikers worden met meerdere dreigingen geconfronteerd:

Met Internetbeleidsbeheer kunt u de risico's van het computer- en internetgebruik herleiden. Hiervoor zijn de volgende functies beschikbaar:

U kunt de functies van Internetbeleidsbeheer voor elk gebruikersaccount op een computer afzonderlijk configureren. Als een gebruiker twee accounts gebruikt, zoals een lokaal account van het besturingssysteem en een Microsoft-gebruikersaccount, moeten instellingen van Internetbeleidsbeheer worden geconfigureerd voor het Microsoft-gebruikersaccount.

U kunt ook rapporten van Internetbeleidsbeheer over de activiteit van gemonitorde gebruikers bekijken.

Wanneer de tijdzone wordt gewijzigd, of wanneer de zomertijd begint of eindigt, zijn de volgende regels van toepassing op het gebruik van de computer en internet, alsook op het starten van games en programma's:

Internetbeleidsbeheer is niet beschikbaar als Kaspersky Small Office Security is geïnstalleerd op een bestandsserver.

In deze Help-sectie

Gaan naar het venster Instellingen voor Internetbeleidsbeheer

Computergebruik controleren

Internetgebruik controleren

Opstart van games en programma's controleren

Inhoud van berichten bewaken

Rapport over activiteit van een gebruiker bekijken

Een gebruikersprofiel selecteren